Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Υπό κατάληψη τα σχολεία στο Αγρίνιο...


Αναμενόμενο ήταν να μπουν στο χορό των καταλήψεων τα σχολεία του Αγρινίου, όπου εξαπλώθηκε σήμερα σε αρκετά. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν και οι άλλες περιοχές.
Μαθαίνουμε επίσης ότι ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας, προφανώς εκτελώντας άνωθεν εντολές, ζήτησε από τους διευθυντές.....
των σχολείων που βρίσκονται σε κατάληψη να ρωτούν τους εκπαιδευτικούς έξω από την κεντρική είσοδο του σχολείου, δηλαδή στο δρόμο, εάν είναι απεργοί ή όχι! Αυτό και εάν είναι εκβιασμός και τρομοκρατία! Κάτι που είναι εντελώς παράνομο αφού ο εργαζόμενος απεργός εκπαιδευτικός παρεμποδίζεται να εισέλθει εντός της υπηρεσίας του, όπως και ο διευθυντής του σχολείου για να είναι σε θέσει να δηλώσει τι είναι.
Διάβημα διαμαρτυρίας έγινε από τον Πρόεδρο της Β' ΕΛΜΕ στον ΔΔΕ Αιτωλ/νίας για να σταματήσει αυτή την τακτική η οποία εκτός ότι είναι παράνομη (ιδιότυπο Λόκ άουτ) σύμφωνα με το Ν. 1264/82, προσβάλει και διχάζει το "σώμα" των εκπαιδευτικών.
Σε κάποια Γ/μνάσια μας μετέφεραν (δεν έχουμε τη διασταύρωση στοιχείων ακόμη), ότι γίνονται αλλαγές στο πρόγραμμα λειτουργίας για την διευκόλυνση των απεργοσπαστών κάτι που και αυτό είναι παράνομο.
Αύριο Πέμπτη στις 7μμ θα γίνει η νέα Γεν. Συνέλευση στο δημοτικό θέατρο για να αποφασιστεί η συνέχεια του απεργιακού αγώνα.  
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή