Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Αιτ/νία – Δε δεσμεύτηκε για τίποτα ο υπ. κ. Κ. Αρβανιτόπουλος

arvanitopoulos
Ο υπουργός παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος δε δεσμεύτηκε σε καμία κατεύθυνση τονίζοντας ότι είμαστε ακόμη στην αρχή ενός σχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση όχι μόνο στην Αιτωλοακαρνανία αλλά σε ... ολόκληρη τη χώρα και θα ξεκινήσει ένας διάλογος ο οποίος θα είναι μακρύς και από τον οποίο θα βγουν συγκεκριμένες αποφάσεις. 
Στη συνάντηση (δεν είχαν προσκληθεί απόντες βουλευτές και πολιτευτές  π. κοινοβουλευτικοί με μεγάλη εμπειρία κ.α.) ενώ παρόντες ήταν ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Μάριος Σαλμάς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Βαρεμένος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θάνος Μωραΐτης, οι δήμαρχοι Αγρινίου Π. Μοσχολιός, Μεσολογγίου Π. Κατσούλης, Ναυπάκτου Γ. Μπουλές καθώς και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος κ. Σερπάνος και ο πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου κ. Πολίτης. 
Τόσο οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι όσο και οι δύο πρόεδροι στις τοποθετήσεις τους ανέλυσαν με επιχειρήματα τη θέση ότι δε θα πρέπει να υπάρξει καμία υποβάθμιση της Αιτωλοακαρνανίας στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, απεναντίας θα πρέπει να αναβαθμιστεί με δημιουργία νέων υποδομών.
Με πληροφορίες απο το http://www.aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή