Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Β’ ΕΛΜΕ: Κινητοποίηση κατά της αυτοαξιολόγησης-Αύριο συγκέντρωση στο Γ/σιο Νεάπολης

Αύριο Παρασκευή 17-1-2014, ώρα 1.00μμ πραγματοποιείται στάση εργασίας και συγκέντρωση των καθηγητών στο Γ/σιο Νεάπολης για να μπλοκάρουν την ενημέρωση από τον σχολικό σύμβουλο Απόστολο Βετσόπουλο» για την αξιολόγηση!  
Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας στη συνεδρίασή του, της 15ης Ιανουαρίου 2014, αποφάσισε ομόφωνα να επιδιώξει τη ματαίωση, όπου είναι δυνατόν,....
των ενημερωτικών συναντήσεων με θέμα «αυτοαξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου στη σχολική μονάδα» που πραγματοποιούνται από τους σχολικούς συμβούλους και απευθύνονται στους συναδέλφους των σχολείων.

Aναφέρει πως «η αυτοαξιολόγηση των σχολείων δεν είναι καθόλου αθώα, αφού οδηγεί στην κατηγοριοποίηση των σχολείων και συνδέεται άμεσα με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, το αποτέλεσμα της οποίας είναι η βαθμολογική και μισθολογική στασιμότητα, η διαθεσιμότητα και τέλος η απόλυση».
Καλεί « όλους τους συναδέλφους την Παρασκευή 17/1/2014 στις 1.00 μμ στο Γυμνάσιο Νεάπολης ώστε να εμποδίσουμε την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης ενημέρωσης από τον σχολικό σύμβουλο Απόστολο Βετσόπουλο».
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων το ΔΣ αποφάσισε την κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας από 12.00 έως 2.00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή