Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Πενθήμερη απεργία διάρκειας αποφάσισε η Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας

Στη ΓΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας, που έγινε την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη στην αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου Αγρινίου, υπερψηφίστηκε, με συντριπτική πλειοψηφία, η πρόταση των ΣΥΝΕΚ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ) και των Παρεμβάσεων (ΡΑΣ) για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες Απεργίες αρχίζοντας από τις 16 Σεπτέμβρη. Στη συνέλευση έδωσαν το παρόν περίπου 250 εκπαιδευτικοί αν και η ΕΛΜΕ προσδοκούσες μεγαλύτερη συμμετοχή.

Καταποντίστηκε η κοινή πρόταση των ΠΑΜΕ, ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚ για μια 48ωρη απεργία μαζί με την ΑΔΕΔΥ (με διαφορετικά σκεπτικά), αλλά στην ουσία δεν συμφωνούσαν με την πρόταση για σύγκρουση τώρα με τις μνημονιακές πολιτικές ΝΔΤ, ΕΕ και συγκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), που αναπτύχθηκε από πολλούς εκπαιδευτικούς στη Γεν. Συνέλευση των......
καθηγητών τοπικά. 

Εντύπωση προκάλεσε η συνταύτιση των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) με τις παρατάξεις των πολιτικών κομμάτων (ΝΔ_ΠΑΣΟΚ), που στηρίζουν την συγκυβέρνηση των μνημονίων που έχουν διαλύσει τη χώρα και έχουν εξαθλιώσει τους Έλληνες.
Στις επίμονες ερωτήσεις ορισμένων ομιλητών κυρίως της αριστεράς γιατί αυτή η συνταύτιση και όχι η συμπόρευση με τη "σπίθα" της ανατροπής το μόνο που βρήκε να απαντήσει η εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ (μετά τις διακοπές της) ήταν περί "γυρολόγων και πολιτικών τυχοδιωκτών" κάτι αντίστοιχο που είχαν προσάψει στον "ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ" οι παλιότεροι νομοταγής του κόμματός της. 
Η ιστορία όμως απαντάει σε όλους αυτούς τους αδρανείς κομφοριμιστές της αριστεράς, που ομφαλοσκοπούν, όπως έγινε σήμερα (χθες) στη Γεν. Συνέλευση της Πέμπτης στη Β' ΕΛΜΕ 5-9-2013 των καθηγητών στο Αγρίνιο και σε όλη τη χώρα, όπου και τα τρία κόμματα έλαβαν μόνο 15 ψήφους όταν η πρόταση της απεργίας διάρκειας πήρε το 80% των ψήφων!!! σε ένα σύνολο 100 καθηγητών που είχαν απομείνει στη ψηφοφορία μέχρι αργά στις 11 το βράδυ.
Η απουσία αρκετών συναδέλφων έχει πολλές αιτίες και θα τις σχολιάσουμε αργότερα τώρα πρέπει να υπάρξει οργάνωση και περιφρούρηση του αγώνα καθώς επίσης και ενημέρωση εντός και εκτός των σχολείων. 
Συνεχίζουμε σύντροφοι.... και ας χαριεντίζεστε με τον κ. Μερκελιστή Σαμαρά! 
Ένα μόνο θέλω να πω στο ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών : "Αν ο Λένιν σκεφτόταν έτσι δεν θα γινόταν ποτέ επανάσταση"
Κ.Κ.
Οι φωτό είναι από το http://www.agriniopress.gr/?p=40403

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή