Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Πρόγραμμα CAMPINCRISIS 2013

Παρασκευή 26/7: άφιξη στο κάμπινγκ Πανόραμα στο Μονολίθι Πρέβεζας

Κυριακή 28/7: Ρεμπέτικο γλέντι στο χώρο του κάμπινγκ στις 10μμ
Δευτέρα 29/7: Εκδήλωση: «Οι εξεγέρσεις της εποχής μας, η σχέση του συνειδητού και του αυθόρμητου παράγοντα». Στις 8μμ στο χώρο της ταβέρνας του κάμπινγκ, συζητάμε για τις πρόσφατες εξεγέρσεις σε Αίγυπτο, Τυνησία, Τουρκία, Σουηδία, Βραζιλία και τη σημασία της συνειδητής παρέμβασης της.........
κομμουνιστικής αριστεράς στα αυθόρμητα κινήματα

Τρίτη 30/7: Εκδρομή στην παραλία Αλωνάκι. Αναχώρηση με πούλμαν στις 10πμ μπροστά από το κάμπινγκ. Οι κατασκηνωτές του campincrisis θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά μιας από της πιο όμορφες παραλίες της Δυτικής Ελλάδας που βρίσκεται κοντά στο Μονολίθι.

Τετάρτη 31/7: Συνέλευση φοιτητών στις 8μμ. Οι φοιτητές συζητάνε για το φοιτητικό κίνημα και τον αγώνα ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά» τη χρονιά που πέρασε, τα αδιέξοδα της νεολαίας στην εποχή της κρίσης, τα καθήκοντα της επόμενης χρονιάς και την αποτελεσματικότερη παρέμβαση στους φοιτητικούς χώρους.

Τετάρτη 31/7: Beachparty του campincrisis στη παραλία του Μονολιθίου στις 11μμ

Πέμπτη 1/8: Εκδήλωση: «Το μνημόνιο εμπεδώνεται, το πολιτικό σύστημα αναδιατάσσεται, η αριστερά σε ιστορικό σταυροδρόμι». Στις 8μμ στο χώρο της ταβέρνας του κάμπινγκ, συζητάμεμε εκπροσώπους από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΧΕΔΙΟ Β για την πρωτόγνωρη περίοδο, τις αναγκαίες ρήξεις και τομές που απαιτεί και τον προσανατολισμό της αριστεράς.

Παρασκευή 2/8: Επίσκεψη στο αρχαίο νεκρομαντείο του Αχέροντα και στις πηγές του. Αναχώρηση με πούλμαν στις 10πμ μπροστά από το κάμπινγκ. Μονοήμερη εκδρομή σε ένα μέρος με ιστορική σημασία αλλά και με φοβερή φυσική ομορφιά. Πεζοπορία μέσα στις πηγές και το δάσος γύρω από τον ποταμό.

Παρασκευή 2/8: Ρεμπέτικο γλέντι στο χώρο του κάμπινγκ στις 10μμ

Σάββατο 3/8: Αποχαιρετιστήριο beachparty του campincrisis στη παραλία του Μονολιθίου στις 11μμ

Κυριακή 4/8: Αναχώρηση από το Μονολίθι

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής μας θα λειτουργεί αυτοσχέδιο θερινό cinema του CAMPinCRISIS στο χώρο του κάμπινγκ με προβολές παλιών και νέων ταινιών και ντοκιμαντέρ. Αναλόγως την διάθεση των συμμετεχόντων θα υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης εκδρομών-επισκέψεων στα πανέμορφα ορεινά χωριά της περιοχής με πλούσιο αντάρτικο παρελθόν από τις ημέρες της Ναζιστικής κατοχής αλλά και από την περίοδο του εμφυλίου. Για τους πιο αθλητικούς τύπους θα διοργανωθούν τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ όπως επίσης και τουρνουά σκάκι και τάβλι για τους λιγότερο γυμνασμένους.

Το πρόγραμμα του campincrisis 2013 είναι «ανοιχτό» και θα διαμορφώνεται μέχρι την αναχώρηση μας.

Περιμένουμε τις ιδέες, τις προτάσεις και τις συμμετοχές σας στο info@antapocrisis.gr

Το κόστος για τις 9 ημέρες με ένα πλήρες γεύμα την ημέρα είναι στα 85 ευρώ, ενώ για όσους δεν μπορούν να συμμετέχουν όλες τις μέρες το κόστος διαμορφώνεται αντίστοιχα στα 10 ευρώ ανά ημέρα. Για την μετακίνηση προς και από το κάμπινγκ υπάρχει πρόβλεψη για ομαδικές αφίξεις και αναχωρήσεις αρκεί να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

Αθήνα: 6974634006

Θεσ/νίκη: 6932504116

Πάτρα: 6972829332

ή επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο: info@antapocrisis.gr

Δείτε εδώ στο χάρτη, το camping Πανόραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή