Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Σεμινάριο για το ασφαλές διαδίκτυο στη Ναύπακτο

Οι κίνδυνοι από την υπερβολική χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους – Τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου, είναι το αντικείμενο του σεμιναρίου, που θα γίνει την Δευτέρα 21 Ιανουάριου στις 4 μ.μ. στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου.
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Καλογερά Παύλο, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού Ναυπάκτου θα πραγματοποιήσουν σεμινάριο για το ασφαλές διαδίκτυο και απευθύνεται στους γονείς και κηδεμόνες των σχολείων του Δήμου Ναυπάκτου.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
- MSc, Καλογεράς Παύλος. Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Αιτωλοακαρνανίας. «Χρησιμοποιώ το Διαδίκτυο με ασφάλεια».
- MSc, Τσιλίκας Θεόδωρος. Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Αιτωλοακαρνανίας. «Από τον μαυροπίνακα στο Διαδίκτυο». 
- Καραβούλια Ιουλία, Κοινωνική Λειτουργός. «Η εμπειρία της διεπιστημονικής ομάδας του ΚΕΜΟΠ στα σχολεία της Ναυπάκτου: Παρουσίαση υλικού από τις μαθητικές ενημερώσεις για τους κινδύνους του διαδικτύου».
- Μαντζάνα Δήμητρα, Ψυχολόγος. «Παρουσίαση κλινικού περιστατικού και κατανόηση της προβληματικής χρήσης διαδικτύου εισάγοντας την έννοια της κυκλικής αιτιότητας». 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
• ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
• ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
• ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΚΕ.Μ.Ο.Π) ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή