Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αντώνης Μανιτάκης: Ο Άγιος Βασίλης των αυθαίρετων απολύσεων.

Μπράβο και πάλι μπράβο κ. Μανιτάκη, σύντροφε, αριστερέ, έγκριτε Συνταγματολόγε και κορυφαίε Υπουργέ
Τα κατάφερες επιτέλους να πάρεις αποφάσεις και να προσπαθήσεις να γίνεις αρεστός και παραγωγικός Υπουργός, αλλά με λάθος τρόπο.
Δεν πρέπει….
να ξεχνάς ότι ένα υψηλά ιστάμενο κυβερνητικό στέλεχος κρίνεται πάντα εκ του
αποτελέσματος. 
Το αποτέλεσμα του δικού σου αυθαίρετου και αντισυνταγματικού έργου που επιτελείται με την παρότρυνση κάποιων κουτοπόνηρων ή ανεπαρκέστατων ή νομικά απολύτως ακατάρτιστων συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων, είναι ο εξευτελισμός του ιστορικού Υπουργείου του οποίου προΐστασαι από τις ....... επικείμενες ακυρωτικές αποφάσεις των δικαστικών αρχών.

Θα μείνεις στην ιστορία ως ο κατά τα άλλα αριστερός παραβάτης του συντάγματος και των νόμων και θα φύγεις ντροπιασμένος από την πολιτική ζωή της χώρας, εκθέτοντας και τον συνονόματό σου Πρωθυπουργό μας.

Διαθεσιμότητα με γκυ και Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι προφανώς μια “πολύ ανθρωπιστική, απολύτως αριστερή και ιδιαίτερα μεταρρυθμιστική πολιτική”.

Σου εύχομαι να παραμείνεις στην θέση σου για όσο χρόνο απαιτείται ώστε να δεις τις πράξεις σου να ακυρώνονται σωρηδόν από την Ελληνική δικαιοσύνη και να βιώσεις τον δημόσιο εξευτελισμό που αυτό συνεπάγεται.

Καλές γιορτές κ. Μανιτάκη! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή