Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Οι ΠαΣόκοι ποτέ δεν πεθαίνουν…Ποιό το κόλπο τους για να απολυθούν οι άλλοι!!!

- Το κομματικό κράτος με τα φερέφωνά του έστησαν
"ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ"
συναδέλφων υπαλλήλων.
- Το συνδικαλιστικό κίνημα φοβικά και αδύναμα έχει καθυστερήσει να καταδικάσει και στο σημείο αυτό την ΠΝΠ ως φασιστικό έκτρωμα! Γιατί αυτές οι αναστολές; 
Μπορεί το ΠΑΣΟΚ σαν κόμμα να παραπαίει αλλά οι δαιμόνιοι ΠαΣόκοι ζουν και βασιλεύουν στο ελληνικό δημόσιο.
Δείτε τι σκαρφίστηκαν για να πάρουν κεφάλι στην ιεραρχία κ.λ.π. και κεφάλια έναντι άλλων συναδέλφων τους ( σε περίπτωση απολύσεων). 

Έχουν στήσει ειδικά σε κάποιες ΔΕΚΟ, στο παιδείας και όχι μόνο, βιομηχανία "επίορκων' συνήθως Νεοδημοκρατών για τις θέσεις και σε αριστερούς για τις   λόγους αντεκδίκησης (παραδείγματα πολλά, ο Ρακιτζής να είναι καλά που..........
έστρωσε το χαλί και οι συνδικαλιστάδες της ΑΔΕΔΥ (βλέπε ΠΑΣΚ) τον καμάρωναν! Ναι καλά ακούσατε "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ", που με ανύπαρκτα ως και χαλκευμένα πολλές φορές στοιχεία στριμώχνουν συναδέλφους τους ώστε να τιμωρούνται, η να γεμίζουν το φάκελο τους με πειθαρχικά παραπτώματα και πολλές φορές να κρέμεται σαν δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι τους ακόμα και η απόλυση. Διότι οι περισσότεροι εξ αυτών κατέχουν θέσεις προϊσταμένων ελέω κόμματος και αφού ο προϊστάμενος του υπέγραψε "έχει και δίκαιο" κατά τον συνταξιούχο δικαστικό Ρακιτζή. Ο υπάλληλος πλέον έγινε το μαύρο πρόβατο στην υπηρεσία!! Ωραία διοίκηση...

Στο κόλπο βέβαια και Γενικοί διευθυντές αλλά και διευθύνων σύμβουλοι, οι καμπάνες από ότι μαθαίνουμε τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί σε ποσοστά μαμούθ, και πέφτουν σαν το χαλάζι. Το β'/θμιο πειθαρχικό συμβούλιο των δημοσίων υπαλλήλων μακρυά απο τα γεγονότα στις περισσότερες φορές συνταυτίζεται με τα ουρλιαχτά του "επιθεωρητή" δήμιου και με τα σχετικά ραβασάκια και όχι με τα πραγματικά στοιχεία που επικαλείται ο εγκαλούμενος. 

Δηλαδή εδώ ισχύει το λαϊκό γνωμικό άπας και σε "τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτιά, πας χαμένος"! Καί ύστερα ζητάμε δάνεια μαμούθ απο τας Ευρώπας για να αλλάξουμε λέει!   


Στο Υπουργείο Παιδείας στην υπόθεσή μου αν... τολμήσουν και κάνουν δεύτερο λάθος θα έχουμε "πόλεμο". Αρκετοί κρατικοί λειτουργοί και ανώτεροι "αξιωματούχοι" μπορεί να βρεθούν στη θέσει αυτών που τώρα θέλουν να τους πάρουν τα κεφάλια με την ΠΝΠ και τις επίδικες αποφάσεις που θα εκδοθούν για κάθε περίπτωση. Διότι η ελληνική δικαιοσύνη που καταφεύγει ο κάθε διωκόμενος στις περισσότερες περιπτώσεις ακύρωνε τις αποφάσεις των ανώτερων πειθαρχικών συμβουλίων και τις αποφάσεις της διοίκησης. 

Να γνωρίζουν πλέον οι "εκτελεστές" του μεσονυχτίου ότι η υπόθεση αυτή έχει ξεφύγει από το ατομικό και έχει γίνει πλέον βαθιά κοινωνικό-πολιτικό διότι αναβλύζει φασισμός, αφού ακυρώνονται θεμελιακά ατομικά δικαιώματα  καταργείται ο νομικός πολιτισμός, εξευτελίζεται ο άνθρωπος και θα επικρατήσει μια νέα "ανθρωποφαγία". 

Και έχουμε τους ραντιέρηδες του ψετοαριστερού Μινιατάκη να λένε ότι η διαθεσιμότητα δεν καταργεί το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορούμενου ..... αλλά τι του κάνει; του δίνει την εύσημο μνεία; Δεν τον αφήνουν στην κοινωνία βορά για να τον κατασπαράξουν οι λύκοι; Και μέχρι να ... επανέρθει όταν δικαιωθεί μετί θα ζει αυτός και η οικογένειά του; Τους μισθούς και την ηθική βλάβη που θα υποστεί ο υπάλληλος μετά από τόσα χρόνια τελεσιδικίας (εγώ βρίσκομαι στα 10 χρόνια) ποιός θα τα πληρώνει ο κ. Μανιτάκης και ο προϊστάμενοι που ίσως να μην βρίσκονται εν ζωή;  


Πώς θα γίνει αυτό;

Υποβάλω και εγώ ένσταση και μηνυτήρια αναφορά στον αρμόδιο εισαγγελέα με την έκδοση της απόφασης για διαθεσιμότητα ή απόλυσή μου κατά παντός υπευθύνου που εμπλέκεται έμμεσα ή άμεσα με την υπόθεσή και αναφέρω  σκόπιμη και πλημμελή άσκηση καθήκοντος  στο σύνολο της διαδικασίας και θα ζητώ την διεξαγωγή ΕΔΕ (έχοντας έννομο συμφέρων) για την διερεύνηση τυχόν παράβαση καθήκοντος όλων αυτών (αδίκημα που περιλαμβάνεται στην ΠΝΠ).
Στην υπόθεση Κορδάτου (πλάκα έχει να γίνω ο Μπόσμαν της λευτεριάς των δημ. υπαλλήλων) θα πάρω σβάρνα από τον Παπδόπουλο (όνομα και πράμα) και Τραχανά προϊσταμένους ΔΙΔΕ Αιτωλ/νίας και Πρέβεζας αντίστοιχα που έκαναν την ΕΔΕ, το Φράγκο περιφ. διευθυντή Δυτ. Ελλάδας, κατά των διορισμένων του ΑΠΥΣΔΕ, του  β'θμιου πειθ. συμβουλίου υπ. εσωτερικών, του τότε υπουργού, του Ρακιτζή κ.α. και αρχίζει ένα γαϊτανάκι διώξεων και αλληλοσπαραγμών.
Μήπως αυτό θέλει η συγκυβέρνηση;  
Ας το προσέξουν λίγο όσοι από αυτούς θα βάλουν την υπογραφή τους.... 

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό συνεχίζουμε την έρευνα και όταν έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε. 

Υ.Γ.  Κύριοι της συγκυβέρνησης μήπως λάθος αρμενίζεται και πρέπει να δείτε το θέμα; 

Με αρχικές πληροφορίες απο το http://citypress-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή