Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Νέος διασυρμός της Ρεπούση από Αρβανιτόπουλο: Αυτό που πλασάρεις ως επιστημονική προσέγγιση” είναι τσαπατσουλιά!

Η απάντηση του Αρβανιτόπουλου στην Ρεπούση η οποία λίγα λεπτά πριν είχε ερμηνεύσει από το βήμα της ολομέλειας, Μαντέλη, Άκη, Τσουκάτο και ολίγη από Λάκη Γαβαλά:
«Όμως, είπε και κάτι άλλο η κυρία Ρεπούση όσον αφορά το περίφημο και επίμαχο ζήτημα των συνωστισμών στη Σμύρνη. Κοιτάξτε, το θέμα δεν είναι αν έχει κανείς μια προοδευτική ή μια συντηρητική αντίληψη για τα ιστορικά γεγονότα. Το θέμα είναι αν η μεθοδολογική και επιστημονική του προσέγγιση είναι επαρκής και ακριβής και η τεκμηρίωσή του είναι τέτοια, ώστε να αποδίδει σωστά τα ιστορικά γεγονότα. Λυπάμαι να το πω, ότι πέρα από τα αριστερά και τα δεξιά, η καταγραφή των επίμαχων γεγονότων από την κυρία Ρεπούση είναι απλά λανθασμένη, είναι κακή ιστορία, είναι τσαπατσούλικη ιστορία».
Υπάρχει όμως και ένα μικρό μυστικό, που δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι....... φανατικοί που πιστεύουν ότι η Ρεπούση δίνει τα σόου της “δωρεάν” ή από πίστη σε κάποια παρακμιακή ιδεολογία. Και έχει να κάνει με μία άψογη κίνηση του Αρβανιτόπουλου σε δύο άλλες μεροκαματιάρες του κεμαλοναζισμού και ένα απότομο κόψιμο των κονδυλίων. Κονδύλια που έρρεαν άφθονα στο καθεστώς ΓΑΠ στην υπηρεσία κοσσοβοποίησης της Θράκης αλλά τώρα “στέρεψαν”. Αποδεικνύοντας αυτό που λέμε, οτι προδότης τσάμπα δεν γίνεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή