Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος είναι ο συγγραφέας της ταινίας που πυροδότησε τη σκόνη;


Ο ίδιος αποκαλεί Bacile Σάβ. Η ταινία του είναι αντι-μουσουλμανική B Series οδήγησε στο ξέσπασμα της βίας στο Κάιρο και την Βεγγάζη, όπου τέσσερις Αμερικανοί σκοτώθηκαν, περιλαμβανομένου του πρεσβευτή. 
Το μυστήριο εξακολουθεί να κρέμεται πάνω από την πραγματική ταυτότητα του Sam Bacile ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις για ΗΠΑ-Ισραήλ.
Σάβ Bacile είναι ένα ψευδώνυμο από τον Steve Klein, ένας σύμβουλος για την ταινία "αθωότητα των Μουσουλμάνων" ("οι μουσουλμάνοι Innocence") και μια ταυτότητα που θα μπορούσαν να έχουν κατασκευαστεί από το μηδέν.
Μετά από μερικές τηλεφωνικές συνεντεύξεις δίνονται Τετάρτη με τον Τύπο, από .....
άγνωστη τοποθεσία, ο σκηνοθέτης έχει εξαφανιστεί. Κρύβεται, είπε ο Steve Klein, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειάς του, στην Αίγυπτο.
Η ταινία του "Η αθωότητα των μουσουλμάνων", ένα απόσπασμα του οποίου ήταν 13 λεπτά δημοσιεύτηκε πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, 12 Ιουλίου του 2011, η κοινή χρήση βίντεο ιστοσελίδα YouTube, έβαλαν φωτιά στη σκόνη.
Μικρές B-movie, κοροϊδεύοντας τον προφήτη Μωάμεθ, μεγάλη ασφάλεια και πολιτικές συνέπειες: ο θάνατος των τεσσάρων Αμερικανών στη Βεγγάζη, των οποίων η πρεσβευτής Chris Stevens στέλνει πεζοναύτες στη Λιβύη και δύο καταστροφείς ξέσπασμα ισλαμιστές αντι-αμερικανικές διαδηλώσεις στον μουσουλμανικό κόσμο, η επίκληση της διαδρομής της Αλ Κάιντα ...
Ένα κομμάτι στο Λος Άντζελες
Πληροφορίες αναμεταδίδονται από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, λέει ένα Κόπτη που ζουν στα προάστια του Λος Άντζελες, ήταν υπεύθυνη για την εταιρεία παραγωγής της ταινίας και είχε προβλήματα με το νόμο.
Έγγραφα προκύπτει ότι το AFP έχει αντιγραφεί επιβεβαιώνουν ότι αυτό το άτομο καταδικάστηκε σε 21 μήνες στη φυλακή το 2010 για τραπεζική απάτη και ότι διέμενε σε Cerritos, στα νότια προάστια του Λος Άντζελες.
Ένας δημοσιογράφος επισκέφθηκε Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) Τετάρτη το βράδυ στο σπίτι του, οι οποίες σταθμεύουν σε διάφορα οχήματα της αστυνομίας και του σερίφη του Λος Άντζελες.
Δύο αξιωματικοί από το γραφείο του σερίφη παρέμεινε στο σπίτι για περισσότερο από μία ώρα, και βγήκε χωρίς σχόλια γύρω στο 21 π.μ. τοπική ώρα (4:00 GMT).
Το μυστήριο της πόρτας
Η οικογένεια αρνήθηκε να μιλήσει σε μερικούς δημοσιογράφους. Αλλά η πόρτα του σπιτιού, διακοσμημένο με δύο ημικυκλικές παράθυρα με πρωτότυπα σχέδια, παρουσίασε μια έντονη ομοιότητα πόρτα εμφανίζεται σε διάφορες σκηνές, αποσπάσματα της οποίας είναι ορατά στο διαδίκτυο.
Steve Klein, ένας σύμβουλος για την ταινία, διέψευσε την Τετάρτη συμμετοχή του Ισραήλ στην παραγωγή και διαβεβαίωσε ότι ο Σαμ ήταν Bacile mortified από το θάνατο του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη Chris Stevens.
Ανατροπή
«Αυτός είναι συγκλονισμένη από τη δολοφονία του πρέσβη», διαβεβαίωσε ο κ. Klein είπε στο AFP, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είχε μιλήσει στο τηλέφωνο για να Sam Bacile νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αλλά ήξερε πού βρισκόταν.
Σε μια συνέντευξη με την εφημερίδα Wall Street Journal, Τρίτη, ο Σαμ είναι Bacile λήφθηκε άμεσα στο Ισλάμ, την οποία ονόμασε "καρκίνος".
"Αυτή είναι μια πολιτική ταινία. Δεν είναι θρησκευτικό, "πρόσθεσε, σημειώνοντας κάνοντας την ταινία - όπου ηθοποιοί μιλούν αγγλικά με αμερικανική προφορά μουσουλμάνοι είναι ανήθικες και βίαιες δωρεάν - με 60 παίκτες και μια ομάδα από 45 άτομα.
Αλλά το κινηματογραφικό συνεργείο εξέφρασε την οργή ​​της Τετάρτης σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε από το Los Angeles Times . "Όλοι οι παίκτες και η ομάδα αναστατωμένος και αισθάνονται ότι έχουν αξιοποιηθεί από τον παραγωγό," έγραψαν.
Οι παίκτες παίρνουν απόσταση
"Είμαστε 100% σε σχέση με αυτήν την ταινία και έχει παραπλανηθεί κατάφωρα σχετικά με τις προθέσεις και τους στόχους της. (...) Είμαστε συγκλονισμένοι από τη ριζική ξαναγράφει του σεναρίου και τα ψέματα είπε για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, "η δήλωση προστίθεται. «Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι από τα τραγικά" τα γεγονότα στη Λιβύη και την Αίγυπτο.
Η ηθοποιός Cindy Lee Γκαρσία, ο οποίος παίζει μια γυναίκα της οποίας η κόρη δίνεται σε γάμο με τον Μοχάμεντ, δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι η ταινία ήταν αντι-μουσουλμανική προπαγάνδα, προσθέτοντας ότι οι διάλογοι έχουν βαπτιστεί μετά τη λήψη. Λέει, «δεν υπήρχε τίποτα για τον Μωάμεθ ή τους μουσουλμάνους» στην ταινία που γυρίστηκε.
Μετεγγραφή ψεύτικο
Ο διπλασιασμός είναι σαφώς ορατή για το 14-λεπτά μετάδοση ταινιών στο Διαδίκτυο, όπου οι λέξεις εισάγονται περίπου στη μέση των ακολουθιών.
Ο κ. Klein ανησυχεί ότι ο σκηνοθέτης δεν έχουν την ίδια τύχη με τους Ολλανδούς σκηνοθέτη Τέο Βαν Γκογκ, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2004, μετά από διαμαρτυρίες προκάλεσε με αντι-μουσουλμανικό ταινία. "Αν ο ίδιος εμφανίστηκε στο κοινό, είμαι σίγουρος ότι θα σκοτώσει πολύ εύκολα», είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή