Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης δίνει άλλη διάσταση στον ορισμό του “ηλίθιου”.

Σύμφωνα με τον Μ. Κεφαλογιάννη (νέο Γραμματέα της ΝοΔούλας) οποίο, είμαστε ολοι ηλίθιοι εκτός από ειδικές κατηγορίες… ..π.χ. Μέντιουμ, Ταρό, σούπερ ήρωες κλπ.
Πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί το νέο χτύπημα του σύμφωνα με το οποίο “Όποιος δεν βλέπει το ηχητικό είναι ηλίθιος”; Μα πόσοι άνθρωπο στον πλανήτη μπορούν να αντιληφθούν με την όραση τον ήχο; Κάτι μεταφυσικό έχει επάνω του ο γραμματέας.
Η δήλωση του: “Ηλιθίους, δεν είπα τους εργαζόμενους. Ηλίθιους είπα τους δημοσιογράφους που λεν ότι είπα ηλιθίους τους εργαζόμενους”.
Και συνέχισε: “Ο ηλίθιος συνάδελφός... σας, αντί να γράψει όπως κάνει ένα σοβαρό κανάλι, όπως κάνουν στο εξωτερικό, και με ποινικές και αστικές ευθύνες, λέει ο δημοσιογράφος ο σωστός στην Αμερική: “Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε και στο σπηκάζ βάζει εισαγωγικά. Εδώ, ο ηλίθιος συνάδελφός σας που το έγραψε σε ένα μπλογκ και οι ηλίθιοι οι συνάδελφοί σας οι υπόλοιποι οι οποίοι το αναπαρήγαγαν και τώρα έρχεστε εσείς χωρίς να έχετε δεί(;) το ηχητικό…” Χα...χα... να δει το ηχητικό (!) πως θα γίνει αυτό ρε.. γραμματικέ το παλιού καιρού; .........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή