Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 
  • ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! 
  • ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ 
  • ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ! 

Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού και εργαζομένων που πλημμύρισαν τους δρόμους όλης της χώρας στην πανεργατική απεργία της 26ης/9 και τους δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς που βρέθηκαν με αγωνιστικό παλμό στα ...
εκπαιδευτικά μπλοκ. Σε πείσμα των καλοθελητών της αντιδραστικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που θέλουν το λαό στη γωνία, φοβισμένο και απογοητευμένο, να παρακολουθεί άβουλος τη νέα βάρβαρη επέλαση που ετοιμάζουν, οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, απέδειξαν ότι λαός και εργαζόμενοι όχι μόνο δεν νομιμοποιούν τη σφαγή των δικαιωμάτων τους, αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν σκληρά, να υπερασπιστούν το δίκιο τους, να αντισταθούν σε όλους αυτούς που θέλουν να τους θυσιάσουν στο βωμό της κρίσης του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος. 

Οι χτεσινές μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας δείχνουν ότι το ποτάμι της κοινωικής οργής ξεχειλίζει. Αποτελούν τον καλύτερο οιωνό για κλιμάκωση των αγώνων και τη συγκρότηση ενός παλλαϊκού μετώπου ανατροπής της πολιτικής κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ. Οι δρόμοι πλημμύρισαν κόντρα στις σειρήνες της συστημικής προπαγάνδας που επιδιώκουν να σπείρουν το φόβο, τη μοιρολατρεία και την ηττοπάθεια. Η επιχείρηση καταστολής και τρομοκράτησης των απεργών, της νεολαίας και του λαού στην οποία κατέφυγε η κυβέρνηση, με προληπτικές προσαγωγές και διάλυση προσυγκεντρώσεων, αλλά και το χτύπημα της μεγάλης παλλαϊκής απεργιακής πορείας έπεσε στο κενό. Ο λαός κατέκλυσε και πάλι δρόμους και πλατείες αντιστεκόμενος στο κύμα καταστολής.
Οι εργαζόμενοι, και οι εκπαιδευτικοί ανάμεσά τους, συνειδητοποιούν ολοένα βαθύτερα ότι ο μόνος δρόμος και η μόνη πραγματική αντιπολίτευση είναι οι μαζικοί, μαχητικοί, παρατεταμένοι αγώνες για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής. Αγώνες τους οποίους πρέπει να πάρουν στα δικά τους χέρια. Η απεργιακή κινητοποίηση απέδειξε, επίσης, ότι η φασιστική συμμορία της «Χρυσής Αυγής» δεν έχει καμιά δύναμη, όταν το εργατικό κίνημα δίνει τον αγώνα στο δρόμο ενάντια στον πραγματικό ταξικό του εχθρό.
Η απεργία της 26ης Σεπτέμβρη πρέπει να βρει την αγωνιστική της συνέχεια. Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σωματείο δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι εργαζόμενοι πρέπει να προωθήσουμε ένα καθολικό μπλακ-αουτ, με απεργίες-καταλήψεις-συγκεντρώσεις κλπ για να μην ψηφιστούν τα νέα σφαγιαστικά μέτρα, για να ανατρέψουμε την πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ 

ΑΘΗΝΑ 27/9/2012 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή