Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αιτία κατάληψης και τα 30άρια... τμήματα στο 1ο Λύκειο Αγρινίου

Αδελφοί του 1ου Λυκείου Αγρινίου, εκτός ότι γεύεστε ένα κτήριο που άλλοι έκαναν των αγώνα για να το χρησιμοποιήτε σήμερα εσείς (έτσι γίνεται στο δημόσιο), τουλάχιστον σεβαστείτε ότι τα παιδιά αυτών που αγωνίστηκαν για το  δημόσιο κτήριο στην περιοχή τους  δικαιούνται καλύτερης εκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα συνάδελφε Φώτη, σας παρακολουθώ με πικρία για όσα διαδραματίζονται στο σχολείο σας καιρό τώρα και δεν μίλησα σεβόμενος την εδραίωση του σχολείου στο νέο χώρο, μετά τα όσα τραβήξαμε να κατοχυρώσουμε το οικόπεδο και στη συνέχεια να χρηματοδοτηθεί απο τις δημόσιες δαπάνες της Νομαρχίας (όταν κανένας σας δεν μίλαγε) η ανέγερση του...
κτηρίου του 1ου Λυκείου Αγρινίου. Αλήθεια πόσες γενιές ζούσαν με αυτό το όνειρο; 

Μαθαίνω ότι είστε αντιθέτως σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα των παιδιών για καλύτερη παιδεία, γιατί; Τουλάχιστο απ' ότι γνωρίζω το επίπεδό σου δεν επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές. Άλωστε είσαι ιδεολογικός φορέας των μαρτύρων των σταυροφοριών των βαρβάρων και δεν δικαιολόγησε να μην επιτρέπεις στα "παιδία" να δουν μόνα τους την αλήθεια!  

Τα γράφω τώρα όλα αυτά διότι μαθαίνω ότι οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του σχολείου σας (1ο Λύκειο Αγρινίου) και ένα από τα αιτήματα είναι και τα 35άρια τμήματα και βάλε... που κάνατε, που κανένας δεν μιλάει και δυστυχώς ούτε και η ΕΛΜΕ. Δεν περιμένω από τα παπαγαλάκια της  μιάμισης δραχμής να πουν κάτι καλύτερο για τα παιδιά της ελληνικής κοινωνίας. 

Ακόμη και τη σοφίτα κάνατε αίθουσα διδασκαλίας μαθαίνω συνάδελφοι.

Γιατί κ. Δ/ντά; Για να εξυπηρετήσετε τους νεόπλουτους του ιδιωτικού σχολείου; ή μήπως θεωρείτε ότι το σχολείο της περιοχής του Νοσοκομείου - Αγ. Χριστοφόρου ανήκει στη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας; Λάθος το σχολείο είναι κτήμα των φτωχών ορεσίβιων της Κλεπάς που γαντζώθηκαν στην περιοχή, που εσείς τους τιμάτε από τη θέση του διευθυντή του σχολείου τους και δεν πρέπει να τους απογοητεύσετε.

Όταν αγωνιζόμασταν εμείς οι Λαϊκοί, η ΕΛΜΕ μαζί με την Ένωση Γονέων και η πρωτοβουλία των κατοίκων του Νοσοκομείου για να σώσουμε το οικόπεδο από τα αδηφάγα χέρια των αντππαροχέων, που ήταν όλοι αυτοί, που τώρα θέλουν μια θέση στο σχολείο των "λεπρών" της πόλης; 
Όταν ψηφίζαμε στη Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας το 2000 να αγοραστεί το οικόπεδο από τη Νομαρχία Αιτωλ/νίας για σχολείο, αποδεχόμενη το αίτημα του Συλλόγου Διδασκόντων, των γονέων και των συναδέλφων του 1ου Λυκείου Αγρινίου ο ιδιοκτήτες του οικοπέδου και όχι μόνο (συνάδελφος) μας κήρυξε τον πόλεμο. 
Συνεπώς ως προς τι η αγωνία του κουκουλώματος του υπαρκτού εκπαιδευτικού και κοινωνικού κενού; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή