Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Η ΔΗΜΑΡ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ???
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όσο απομακρυνόμαστε από την αποφράδα ημέρα των εκλογών που έφερε τοεπικίνδυνο πολιτικό έκτρωμα στην κυβερνητική ηγεσία του τόπου, τόσο αντιλαμβάνονται σταδιακά οι παρκαρισμένοι αφελείς – στυλοβάτες του πολιτικού συστήματος, πως γι ακόμη φορά απετέλεσαν την κρίσιμη μάζα των χρήσιμων ηλίθιων, που αντικειμενικά τους καθιστά συνένοχους και απόλυτα συνυπεύθυνους για το εκτεταμένο σχέδιο εθνικής καταστροφής και κοινωνικής αποδιάρθρωσης, που βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

Η ΔΗΜΑΡ σε ρόλο κατοχικού πολιτικού επιτρόπου.
Το πολιτικό ανεμογκάστρι που ανέδειξε την κατοχική κυβέρνηση των προσκυνημένων με την επίφαση της εκλογικής νομιμότητας, δε διαθέτει μονάχα το βρωμερό «αριστερό» του μαϊντανό στο ρόλο του θλιβερού αβανταδόρου. Τον πολιτικό γενιτσαρισμό της ΔΗΜΑΡ, οι λογικές του ραγιαδισμού των ανταμείβουν εμπιστευόμενοι στους πολιτικούς καιροσκόπους που τον συναποτελούν, το ρόλο του πολιτικού εκπροσώπου (βλέπε πολιτικού επιτρόπου) με στόχο τον «εξωραϊσμό του ολέθριου έργο τους.
Στα πλαίσια αυτού του κατάπτυστου καθήκοντος…
Ο θλιβερός Λυκούδης τόλμησε να δηλώσει πως: «Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με την τελευταία της ευκαιρία, και πως για να έχει επιτυχή έκβαση αυτή η προσπάθεια, πρέπει πάσει θυσία να αποφευχθεί η εκδήλωση πολιτικής κρίσης».
Πολιτική τραβεστί που αναγορεύει το γενιτσαρισμό σε εθνική προτεραιότητα.
Και με αυτή του τη διατύπωση, ο πολιτικός γενιτσαρισμός τρία πράγματα κατά βάση επιδιώκει:
1. Να νομιμοποιήσει θεσμικά και να απενοχοποιήσει πολιτικά τη θλιβερή του παρουσία στην κατοχική συγκυβέρνηση. Πρόκειται επί της ουσίας για μια συνειδητή πολιτική επιλογή απεμπόλησης των προσδοκιών των αφελών που πίστεψαν σ αυτόν, την οποία επιχειρεί να εμφανίσει ως αναγκαία πολιτική πράξη προκειμένου να «εγγυηθεί» τη βιωσιμότητα του «πατριδοσωτήριου» έργου των πολιτικών κοτζαμπάσηδων.
2. Να εμφανίσει ως αναγκαίο μονόδρομο, το γενικευμένο κοινωνικό κρεματόριο που έχει στηθεί σε ολόκληρη την επικράτεια, καταδικάζοντας την Ελληνική κοινωνία στη δυστυχία και σ έναν πρωτοφανή εθνοκτόνο αφανισμό.
3. Να ξορκίσει τις φωνές εκείνες που θα επιδιώξουν να αφυπνίσουν και πάλι την Ελληνική κοινωνία με στόχο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι αντίστοιχα της ανάρτησης και να μην θίγουν την προσωπικότητα κανενός πολίτη.
Ευχαριστώ για τη Συμμετοχή